De goedkoopste

Internet

met J'économise.be

Bel, surf en speel zonder beperkingen

Wellicht herken je jezelf in één van de onderstaande situaties. Het is u vast wel eens overkomen dat u op een belangrijk moment uw internetverbinding verliest. Of zelfs geen netwerk hebben met je mobiel.

Een traag internet netwerk

Niets is zo vervelend als een trage verbinding om te gamen, surfen of werken.

Een schokkerige tv

Amateur van de JT maar onmogelijk om het in zijn geheel te volgen omdat de beelden verspringen?

Une mauvaise couverture mobile

En balade le week-end et pas de réseau sur votre mobile ?

Pierre (papa) heeft wifi nodig om zijn e-mails af te handelen, Manon (mama) kijkt Netflix en Max en Nicolas (de twee kinderen) spelen online met vrienden op de console. Een grote familie op zoek naar het beste aanbod om iedereen tevreden te stellen.

Betaalt u vandaag de volledige prijs (exclusief actie)? het komt je operator natuurlijk goed uit dat je geen gebruik maakt van lopende acties. Laat u niet misleiden, elk jaar en elk kwartaal vernieuwen alle Belgische telecomoperatoren hun promoties. Profiteer ook zelf en betaal minder voor dezelfde diensten.

Vergelijken is besparen

Is je internet in pack of eenvoudig abonnement?

Er moet rekening worden gehouden met verschillende parameters om de formule en de operator te kiezen die bij u passen. Een groot gezin zal niet dezelfde behoeften hebben als een alleenstaande zonder kinderen.

Tv-zenders zijn belangrijk voor je. Ontspan je graag voor de tv na een lange werkdag of gewoon in het weekend? Wil je een extra sportpakket om je favoriete voetbalteams op het scherm te zien? of zelfs gratis Netflix inbegrepen in je pack?

Je hebt thuis nog geen internet. U wilt graag van operator veranderen voor een betere verbinding. Groot gezin: u gebruikt intensief internet. Je surft enkel om je e-mails te checken of integendeel je telewerkt met vele dagelijkse videoconferenties. Overstappen op glasvezel zou voor u een goed idee zijn, misschien heeft u het zonder dat u het weet al in uw straat?

Je smartphone is je beste vriend: je hebt gigabytes nodig om mobiel te internetten. Misschien heb je meerdere mobiele abonnementen nodig? Onbeperkt bellen en sms’en zou voor jou geen weigering zijn, zelfs een heel goed idee. De huidige dekking van uw operator is niet goed.

Heb je een vaste lijn nodig om te bellen in België en/of in het buitenland? Of juist, een vaste lijn is voor jou niet handig. Zijn maandelijks gratis minuten op uw vaste telefoon interessant voor u?

Je vraagt ook om je gratis vergelijking

Uw huidige telecomprovider
Welke diensten wilt u vergelijken?
Hoeveel kost uw telecomcontract u momenteel? (euro's)
Wat zijn voor u de belangrijkste criteria bij het kiezen van een energieleverancier?

Mijn contactgegevens

Bespaar in slechts een paar klikken

Vraag een gratis vergelijking aan bij j’économise.be. Het is heel eenvoudig en 100% gratis in slechts een paar klikken. Of het nu gaat om energieleveranciers of telecomoperators.

Na ontvangst van uw aanvraag neemt een adviseur binnen 24 uur contact met u op om uw telecom- en energiebehoefte goed te analyseren.
De kracht van het platform j’Économise.be is de snelheid, want we weten hoe snel het geïnstalleerd moet worden en het hebben van een internetlijn in huis is erg belangrijk.

We identificeren samen uw behoeften op basis van uw laatste lopende facturen en vergelijken direct de beschikbare marktaanbiedingen. De kans is groot dat uw huidige aanbieding duurder is dan een aanbieding die wij u kunnen aanbieden.

J’économise.be werkt samen met verschillende energieleveranciers en met verschillende telecomoperatoren om de klant het meest geschikte aanbod voor te stellen.

De laatste stap is ongetwijfeld de meest bevredigende stap. Profiteer van de besparingen.
Gemiddeld: de site jéconomise.be bespaart € 30 per maand. Natuurlijk is dit een gemiddelde. Sommige huishoudens sparen meer en andere minder, maar de besparingen over 12 maanden blijven erg interessant.

Amélie D

Assistante Dentaire

"MIJN ENERGIEBALKING WAS VEEL TE HOOG EN COMPLICIET VOOR MIJ. BEDANKT VOOR HET ADVIES EN DE WIJZIGING VAN LEVERANCIER (GOEDKOOPST). BEDANKT"

Wat ze ervan vinden van j’économise.be

Bernard K

Entrepreneur

"DEZE WIJZIGING VAN ENERGIEVERANCIER HEEFT MIJN PORTEFEUILLE VEEL GOED GEDAAN. DANKZIJ J'ÉCONOMISE.BE."

Avez-vous apprécié cet article ?

Cliquez sur une étoile pour la noter !

Note 0 / 5. Décompte des votes : 0

Aucun vote pour l'instant ! Soyez le premier à noter cet article.