Internet

tegen de beste prijs

met j’économise.be

Bel, surf en speel zonder beperkingen

Wellicht herken je jezelf in een van onderstaande situaties. Het is je vast wel eens overkomen dat je internetverbinding op een belangrijk moment wegvalt. Of zelfs geen netwerk hebben met je mobiel.

Een langzaam internetnetwerk

Niets is vervelender dan een trage verbinding om te spelen, surfen of werken.

Een trekken tv

Amateur van de JT maar onmogelijk om het in zijn geheel te volgen omdat de beelden springen?

Slechte mobiele dekking

Een weekendje wandelen en geen netwerk op je mobiel?

Pierre (papa) heeft wifi nodig om zijn e-mails af te handelen, Manon (mama) kijkt Netflix en Max en Nicolas (de twee kinderen) spelen de console online met vrienden. Een grote familie die op zoek is naar het beste aanbod om iedereen tevreden te stellen.

Vergelijken is besparen

Is je internet in pack of eenvoudig abonnement?

Er moet rekening worden gehouden met verschillende parameters om de formule en de operator te kiezen die bij u passen. Een groot gezin zal niet dezelfde behoeften hebben als een alleenstaande zonder kinderen.

Tv-zenders zijn belangrijk voor je. Ontspan je graag voor de tv na een lange dag werken of gewoon in het weekend? Wil je een extra sportpakket om je favoriete voetbalteams op het scherm te zien? of zelfs gratis Netflix inbegrepen in je pack?

Je hebt nog geen internet thuis. U wilt van operator veranderen voor een betere verbinding. Groot gezin: u maakt intensief gebruik van internet. U surft enkel om uw e-mails te checken of integendeel, u telewerkt met vele dagelijkse videoconferenties. Overstappen op glasvezel zou voor jou een goed idee zijn, misschien heb je het al zonder dat je het weet in je straat?

Je smartphone is je beste vriend: je hebt gigabytes nodig om mobiel te internetten. Misschien heb je meerdere mobiele abonnementen nodig? Onbeperkt bellen en sms’en zou voor jou geen weigering zijn, zelfs niet een heel goed idee. De huidige dekking van uw operator is niet goed.

Heb je een vaste lijn nodig om te bellen in België en/of in het buitenland? Of juist, een vaste lijn is niet handig voor jou. Is elke maand gratis minuten op uw vaste telefoon interessant voor u?

U vraagt ook om uw gratis vergelijking

Uw huidige telecomprovider
Welke diensten wilt u vergelijken?
Hoeveel kost uw telecomcontract u momenteel? (euro's)
Wat zijn voor u de belangrijkste criteria bij het kiezen van een energieleverancier?

Mijn contactgegevens

Bespaar in slechts een paar klikken

Doe uw aanvraag gratis via ons formulier

Een adviseur belt u binnen 24 uur terug om uw behoeften te analyseren.

Onze adviseur inventariseert uw wensen en doet u een passend aanbod.

U profiteert optimaal van uw maandelijkse spaargeld.

Amélie D

Tandarts assistente

"Een aantal maanden was mijn internet om de twee keer niet goed ik heb zo beslist om een gratis offerte aan te vragen; zodat ik van operator kan wijzigen. Kerst op de cake : ik betaal 27€ minder kosten per netwerk is nu onberispelijk. Bedankt en het hele team ik j'économise.be"

Wat ze ervan vinden ik j’économise.be

Bernard K

Entrepreneur

"Eenvoudig tevreden met het aanbod dat ik heb gekozen. Een goede kwaliteitsnetwerk met een promotie die elke concurrentie strijdt. Bedankt, ik heb geen enkel spijt van het aanvragen van een offerte op uw platform. "